Våra ledordSeriositet, Kunskap och Försäljning

Vi arbetar seriöst och engagerat i varje affär vi får i uppdrag att förmedla. Vårt arbete med att sälja hotell, sälja restaurang-café och att sälja övriga tjänstrelaterade företag såsom butiker mm kräver kunskaper, gott omdöme och stor ansvarskänsla. Det har vi! Vänd Dig till oss för en förutsättningslös diskussion om Ditt företag. Vi utlovar diskretion och vi håller vad vi lovar! Välkommen att höra av Dig!

 

 

 

Övriga tjänster

Värdering
Är Du Köpare eller Säljare eller skall köpa ut kompanjon, sälja själv eller bara vill veta vilket värde verksamheten har utför vi fullständig ekonomisk värdering. Värderingen kan vara en början på ett generationsskifte, uppköp eller försäljning.


Innan Du köper själv eller via annan mäklare
Står Du i begrepp att köpa ett företag utan- eller via annan mäklare agerar vi mellanhand och ställer upp som ”second opinion” och går igenom säljprospekt, ekonomi samt den värdering man gjort och vägleder Dig till en bra affär. Ibland kan en bra affär vara att INTE köpa!


Köpeavtal
Vi tar fram ett genomarbetat heltäckande köpeavtal inkl. ev. inventarieförteckning.

Kostnad: Efter förfrågan.
 

Konsultation/Mentorskap
När Du köpt Ditt företag ställs Du ofta inför en helt ny verklighet med ansvar för det dagliga, inköp, redovisning  och personal mm och här erbjuder vi Dig konsulttjänster i Ditt nystartade/nyköpta företag gällande ekonomi, marknadsföring, personal mm.

Här betalar Du en engångskostnad som ger Dig 10 timmars konsulttid/mentorskap i Ditt företagande.

Kostnad: Efter förfrågan.